fbpx

Prijslijst


[Face Special] 30 min.


Korte, well-being gelaatsbehandeling waarbij gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel. Dit zorgt voor een ontspannende start van de behandeling. Uw huid zal gereinigd en gescrubd worden, een masker voedt uw huid. Tijdens het inwerken van het masker worden uw hoofdhuid en handen gemasseerd. Er wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huidconditie. 

 

€ 34.50

[Face Special] 45 min.


Heerlijk ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarbij er gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, dit zorgt voor een ontspannende start van de behandeling. De huid zal worden gereinigd en gescrubd. Uw gelaat, decolleté, nek, hoofdhuid en armen zullen worden gemasseerd. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er zal worden afgesloten met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huidconditie. 

 

€ 49.50

[Face Special] 60 min.


Gelaatsbehandeling waarbij er gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, dit zorgt voor een ontspannend begin van de behandeling. De huid krijgt zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zullen uw gelaat, decolleté, hoofdhuid en nek worden gemasseerd door middel van een massage met indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingredienten. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huidconditie.

 

 

€ 64.50

[Soothing Remedy] 50 min.


Gelaatsbehandeling speciaal voor de gevoelige, overprikkelde en rode huid, maar ook voor de huid die niet tegen parfum kan. Er wordt gestart met het Tranquillity welkomstritueel zodat het stressniveau van de huid direct verlaagd wordt. De huid zal worden gereinigd met de verzachtende producten van Remedy. Indien nodig zal er ook een dieptereiniging uitgevoerd worden. Een verkoelend masker versterkt en herstelt de huidbarrière en remt direct de roodheid. De huid wordt zichtbaar gekalmeerd en hervindt haar compactheid. Een detoxmassage van decolleté, schouder, nek en armen zorgt ervoor dat de afvoer van  afvalstoffen gestimuleerd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een beschermende verzorging afgestemd op uw huidconditie. U ervaart een aangenaam gevoel van welzijn.  

 

 

€ 59.50

[Active Pureness Express] 30 min.


Korte, zuiverende gelaatsbehandeling die geschikt is voor de onzuivere huid van zowel vrouw, man als jeugd. Er wordt gestart met het Tranquillity welkomstritueel, dit zorgt voor een ontspannend begin van de behandeling. Uw huid zal gereinigd en gescrubd worden met de Active Pureness producten van [comfort zone]. Het bijbehorend masker zuivert uw huid en matteert. Afgesloten wordt er met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huidconditie.

 

€ 34.50

[Active Pureness Complete] 60 min.


Intensieve, zuiverende en revitaliserende gelaatsbehandeling die geschikt is voor de onzuivere huid van zowel vrouw, man als jeugd. Er wordt een start gemaakt met het Tranquillity welkomstritueel, dit zorgt voor een ontspannend begin van de behandeling. Uw huid zal worden gereinigd en gescrubd worden met de Active Pureness producten van [comfort zone]. De huid krijgt een voorbereidend Prep Masker zodat de onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden. Een bijbehorend Peel off masker zuivert en revitaliseert de huid. Afgesloten wordt er met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huidconditie.

 

€ 64.50

[Skin Regimen] 60 min.


/ SKIN REGIMEN /

URBAN LONGEVITY FACIALTM

 Een behandeling tegen moderne vermoeidheid en pollutie voor een gezonde, stralende huid en een herstelde geest.

Deze gepersonaliseerde behandeling verjongt de huid en geest en geeft u een opgeladen gevoel waarmee u de drukte van de dag weer aankunt. De behandeling is ontwikkeld om specifieke stress gerelateerde onvolkomenheden en tekenen van veroudering te corrigeren.

Een unieke ervaring voor huid en geest!

Het 100% natuurlijk aroma brengt lichaam en geest weer in balans en geeft nieuwe energie. Deze voordelen worden vergroot door de Skin Regimen Macro Waves Soundtm. Deze combinatie van geluiden zorgt voor een perfecte soundscape die een extra dimensie toevoegt aan de behandeling. Dit helpt om het dagelijkse ritme even los te laten en weer een optimaal energieniveau te bereiken. De behandeling begint met een welkomstritueel, geïnspireerd op qi gong, die een energetische detox stimuleert. De intensieve bindweefselroullagetechniek rolt het onderhuids bindweefsel los voor een optimale doorbloeding. In combinatie met het krachtige ingrediënt Longevity Complex™, de bindweefselroullage en moderne massagetechnieken, zorgt dit voor een zichtbaar frisse en gezonde uitstraling.

huidanalyse – qi gong welkomstritueel – reiniging – bindweefselroullage – fruitzuurpeeling – afsluitende massage met de Skin Regimen Tripeptide Cream

 

 

 

 

€ 67.50

[Sublime Skin Double Peel] 45 min.


Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en zichtbaar de eerste tekenen van huidveroudering en de fijne lijntjes vermindert. Maakt de huid stevig en de teint helder. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid. Tevens aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. De intense en effectieve werking van de delicate versie van de peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

Sublime Skin Double Peel, een celvernieuwende gelaatsbehandeling 45 minuten:

Tranquility welkomstritueel

Oppervlakte reiniging

Sublime skin “double peel”

Tijdens de peeling ontvangt u een ontspannende hand-/armmassage

Afsluitende dag- of nachtverzorging

€ 64.50

[Sublime Skin Active Lift] 60 min.


Een exclusieve anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gelaat en hals. In combinatie met de specifieke Active Lift massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De gerichte werking en doeltreffendheid worden vooral behaald door het innovatieve peel-off mask.

Sublime Skin Active Lift, een verstevigende en liftende gelaatsbehandeling 60 minuten:

Tranquility welkomstritueel

Oppervlakte reiniging

Sublime skin “peel-off mask”

Tijdens het masker ontvangt u een hand-/arm- en voetmassage

Sublime Skin active lift massage

Afsluitende dag- of nachtverzorging

 

€ 84.50

[Sublime Skin Deluxe Lift] 75 min.


Een exclusieve behandeling die de huid verstevigt en lift. Gecombineerd met de specifieke Active Lift massage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het de huid volume. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.

In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid met fijne lijntjes en zichtbaar verlies van stevigheid en volume. De intense en effectieve werking van de delicate versie van de peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

Sublime Skin Deluxe Lift, een celvernieuwende, vestevigende en liftende gelaatsbehandeling 75 minuten:

Tranquility welkomstritueel

Oppervlakte reiniging

Sublime Skin “double peel”

Tijdens de peeling ontvangt u een hand-/arm- en voetmassage

Sublime skin “peel-off mask”

Sublime skin active lift massage

Afsluitende dag- of nachtverzorging

€ 99.50

Sublime Skin Hormone Ageing


Binnenkort meer informatie omtrent deze behandeling

€ 134.50

[Man Space Special] 30 min.


Een gelaatsbehandeling speciaal voor de man waarbij er gestart wordt met het Tranquillity welkomstritueel. De huid krijgt zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging. Ook zullen uw hoofdhuid en nek worden gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorging speciaal voor de mannenhuid.

€ 34.50

Sublime Skin Eye Mask 15 min.


Bij te boeken bij elke behandeling                               

 

€ 15.00

Waxen wenkbrauwen


€ 13.50

Verven wimpers of wenkbrauwen


€ 12.50

Waxen bovenlip of kin


€ 13.50

Waxen wangen


€ 13.50

Waxen onderbenen


€ 29.50

Waxen hele benen


€ 44.50

Waxen oksels


€ 17.50

Waxen bikinlijn


€ 22.50

Waxen rug (heren)


€ 42.50

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een behandeling, bel dan direct met:
0348 - 44 31 44

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven als u op de hoogte wilt blijven van onze acties en aanbiedingen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief ›

Salon is weer geopend!

Vanaf 3 maart is de salon weer geopend!  Uiteraard volgens...

Lees verder en bekijk al onze acties ›

mobile menu icon
mobile phone icon
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven Nieuwsbrief
ErrorHere